Maydonoz Cast Ajans

Dilara Öztunç | LC Waikiki Anneler Günü Reklam | Filminde !

Dilara Öztunç | LC Waikiki Anneler Günü Reklam | Filminde !

Oyuncumuz Dilara Öztunç'un - "LC Waikiki Anneler Günü" Reklam Filmi Güzel ve yetenekli oyuncularımızdan Dilara Öztunç Yönetmen Koltuğunda Ali Taner Baltacı'nın oturduğu LC Waikiki Anneler Günü reklam filminde yer aldı.

2021 Yılında da Değerli oyuncularımızdan Sıla Saraç yönetmenliğini Ozan Yalabık'ın yaptığı LCW reklam filminde yer almıştı. Sıla Saraç | LCW Reklam Filmi haber içeriği için tıklayın.

LCW reklam yüzü

Lcw reklam yüzü konusunda sabit bir cast ajansı ile çalışmaz, kreatif fikirler sunan reklam ajansları ile sıcak temaslar sonucunda çalışacağı oyuncular belirlenerek kampanya yaratım sürecine girer.

LCW reklam yüzü nasıl olunur ?

LCW reklam yüzü konusunda seçici davranan lider firmalar arasında yer almaktadır. LCW reklam yüzü olmak için kaliteli, düzgün ve seçici bir cast ajans ile çalışmanız yeterli olacaktır. Hiç bir cast ajans yetkilisi sizi LCW reklam filminde oynama garantisi vermez. Bu yüzden LCW reklamlarına seçildiniz hemen kayıt yaptırın veya para yatırın tarzı ile yaklaşan ajanslara itibar etmemeniz sizin faydanıza olacaktır.

LCW reklam yüzü başvuru

LCW reklam yüzü başvuruları google'da aratılan en fazla kelimelerin başında geliyor. Bu yüzdende art niyetli ajanslar marka ismini kullanarak bir çok kişiyi mağdur edebilmektedir. İşte bu yüzden LC waikiki reklamlarında yer alabilmek için kaliteli bir ajans ile kariyer yönetiminize devam etmeniz sizin adınıza en mantıklı karar olacaktır.

Cast Ajansı Başvurusu Yapmadan Önce Bilmeniz Gerekenler makalemize göz atabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Tarih: 25/05/2022

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp