Maydonoz Cast Ajans

Sıla Saraç | LCW Reklam Filminde !

Sıla Saraç | LCW Reklam Filminde ! Değerli oyuncularımızdan Sıla Saraç yönetmenliğini Ozan Yalabık'ın yaptığı LCW reklam filminde yer aldı.

Onların görevi küçük kahramanlıklar, bizim görevimiz onlara en sağlıklı ve güvenli kıyafetleri sunmak. İçiniz rahat olsun, LC Waikiki’de çocuk kıyafetlerimizi zararlı kimyasallardan koruyor, uluslararası onaylı laboratuvarımızda yılda 200 binden fazla ekolojik test yapıyoruz. İnsan sağlığına zararlı ağır metalleri analiz ettiğimiz ağır metal testi, boyar maddeleri analiz eden azor boyar testi, fitalat kimyasalını analiz eden fitalat testi, zararlı nikel maddesi analiz eden Nikel testi ve daha pek çoğu..

LC waikiki reklam ajansı

LC wakiki reklam ajansı konusunda sabit bir reklam ajansı ile çalışmaz, kreatif fikirler sunan LC wakiki reklam ajansı ile sıcak temaslar sonucunda çalışacağı ajans belirlenerek kampanya yaratım sürecine girer. LC wakiki reklam ajansı her yıl değişebilir.

LCW reklam yüzü nasıl olunur ?

LCW reklam yüzü nasıl olunur ? konusunda seçici davranan lider firmalar arasında yer almaktadır. LCW reklam yüzü nasıl olunur ? LCW reklam yüzü olmak için kaliteli, düzgün ve seçici bir cast ajans ile çalışmanız yeterli olacaktır. Hiç bir cast ajans yetkilisi sizi LCW reklam filminde oynama garantisi vermez. LCW reklam yüzü nasıl olunur ? şeklindeki ilanlara veya  LCW reklamlarına seçildiniz hemen kayıt yaptırın veya para yatırın tarzı ile yaklaşan ajanslara itibar etmemeniz sizin faydanıza olacaktır. 

LCW reklam yüzü başvuru

LCW reklam yüzü başvuruları google'da aratılan en fazla kelimelerin başında geliyor. Maydonoz Cast Ajans ailesi olarak  LCW firmasına oyuncu vermenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. LCW reklam yüzü başvuru formunu doldur hemen tarzında sosyal medya ilanlarına itibar etmeyiniz. Büyük ajanslar  markalarını ifşalayarak oyuncu aramamaktadır. Bu etikde değildir.

Maydonoz Cast Ajans Ailesine katılmak için, başvuru yaparak sende şansını deneyebilirsin.

 

 


Tarih: 24/03/2021

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp