Maydonoz Cast Ajans

Oyuncumuz | Mira Sude Güneş | Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisinde!

Oyuncumuz | Mira Sude Güneş | Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisinde!

Oyuncumuz  Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisinde! Güzel ve Yetenekli oyuncumuz Mira Sude Güneş, ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan ve yönetmen koltuğunda Nurgissa Almurat'ın oturduğu Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin 2. sezonunda Nurbanu rolüne hayat veriyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah Konusu?

İslam dünyasını içine sürüklenmekte olduğu iç savaştan çıkarıp birleştirmeye çalışan ve dünyayı kasıp kavuran Moğolların yenilmezlik efsanesini yerle bir eden "Bozkır Arslanı Celaleddin"in hikayesini konu alan bir dizidir.

Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah Dizisi Oyuncu Başvurusu 

Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah dizisine oyuncu aranıyor tarzı reklam ve başvurulara inanmayınız. Hiçbir profesyonel yapım internet ilanı ile reklam vermediği gibi tüm dizilerinde çalıştığı tek bir ajans olması imkansızdır. Bu yüzden bu tarz ilanlardan ziyade güvenilir ajanslara başvurmanızı öneririz.

Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah Dizisi Hangi Ajansla Çalışıyor?

Bütün profesyonel çekilen dizi ve diğer yapımlar tek bir ajansla çalışmaz bu yüzden sosyal medyada XXX dizi yada YYY Platform hatta ZZZ kanal bizimle çalışıyor tarzında ilanlara itibar etmeyiniz.

Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah Yapımcısı?

Bozkır Arslanı Celaleddin, Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın yapımını ve proje tasarımını üstlendiği, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın, yönetmenliğini Nurgissa Almurat'ın yaptığı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkıyor.


Tarih: 19/09/2022

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp