Maydonoz Cast Ajans

Dilara Öztunç | Exxen | Gibi | Dizisinde Ecemşah Rolünde !

36h179670kqo0sscck.jpg (1170×638)

Güzel ve yetenekli oyuncularımızdan Dilara Öztunç, Exxen dijital platformunda yayına merhaba diyen, başrolünde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın yer aldığı yönetmen koltuğunda Ömer Sinir'in yer aldığı merak uyandıran yapımlar arasında zirvede olan Gibi dizisine konuk oyuncu olarak Ecemşah rolü ile seyircinin büyük beğenisini topladı.

EXXEN GİBİ DİZİSİ KONUSU ?

Gibi dizisi mini skeçlerden oluşmaktadır. Başrolünde iki ismin ön plana çıktığı Gibi dizisinde izleyici komediye doyuyor. Tabi dizide sadece iki kişi yer almıyor skeçlerde yer alan oyuncularda dikkat çekiyor. Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinde Ecemşah rolü ile büyük beğeni toplayan güzel ve yetenekli oyuncumuz Dilara Öztunç ilk göze çarpanlar arasına girmeyi başardı.

Gibi Dizisi Ecemşah Karakteri

Gibi dizisi Ecemşah Karakteri  2022'ye damga vururken sözlüklerde ve sosyal medyada büyük ilgi topladı. Güzel ve yetenekli oyuncularımızdan Dilara Öztunç'un hayat verdiği Ecemşah seyircinin büyük ilgisini topladı.

Türkiye'nin en güvenilir ve en çok başvuru alan cast ajansı olan https://www.maydonozajans.com/basvuru ajansımız Dizi ve Sinema sektörüne yeni yüzler kazandırmaya devam ediyor.

Gibi Dizisinde Oyuncuları 

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve 2021 yılının ilk günü 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunda yayınlanmak üzere Gibi dizisi hazırlandı. Gibi dizisi oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç yer alacak. Genç ve Güzel oyuncumuz Dilara Öztunç ise 2.sezonda Ecemşah rolü ile yerini aldı.

Gibi Dizisi Oyuncu Başvurusu 

Gibi dizisine oyuncu aranıyor tarzı reklam ve başvurulara inanmayınız. Hiçbir profesyonel yapım internet ilanı ile reklam vermediği gibi tüm dizilerinde çalıştığı tek bir ajans olması imkansızdır. Bu yüzden bu tarz ilanlardan ziyade güvenilir ajanslara başvurmanızı öneririz.

Gibi Dizisi Hangi Ajansla Çalışıyor?

Bütün profesyonel çekilen dizi ve diğer yapımlar tek bir ajansla çalışmaz bu yüzden sosyal medyada XXX dizi yada YYY Platform hatta ZZZ kanal bizimle çalışıyor tarzında ilanlara itibar etmeyiniz.

Gibi Dizisi Senaristi ?

Exxen‘in popüler dizisi Gibi‘nin 2. sezonu hayranları tarafından merakla bekleniyor.Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi‘nin senaristi olarak iki isim kaleme almaktadır.  

Gibi Dizisi Künye

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu Feyyaz Yiğit (Senarist & Yapımcı & Başrol) Aziz Kedi (Senarist) Kıvanç Kılınç (Başrol) Ömer Sinir (Yönetmen) Barış Ayaztaş (Proje tasarımcısı) Sühan Cebeci (Yapımcı)


Tarih: 07/02/2022

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp