Maydonoz Cast Ajans

Berfin Kıymaz | TRT1 | Gönül Dağı | Dizisinde Aylin Rolünde!

Berfin Kıymaz | TRT1 | Gönül Dağı | Dizisinde Aylin Rolünde!

Berfin Kıymaz TRT 1 Gönül Dağı dizisinde Aylin karakteri ile seyircilerin beğenisini kazandı. Başarılı Oyuncularımızdan Berfin Kıymaz, Gönül Dağı dizisinde 'Aylin' karakterine hayat veriyor.
 
Güzel ve yetenekli oyuncularımızdan Berfin Kıymaz, TRT1'in favori dizisi, başrolünde Berk Atan ve Semih Ertürk'ün yer aldığı ve Yahya Samancı'nın yönetmenliğini yaptığı 'Gönül Dağı' dizisinin hikayesinde önemli bir rolü olan 'Aylin' karakterini canlandırarak izleyiciler tarafından büyük ilgi topladı. 

Gönül Dağı Dizisi Konusu?

Dizi, yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır. Dizi 'Gedelli' adındaki bir kasabada yaşayan üç amca oğlunun hikayesini anlatmaktadır

Gönül Dağı Dizisi Aylin Karakteri

Dizinin 3. sezonununa dahil olan Aylin karakteri Gönül dağı'ndaki yaşanan talihsizliklerden dolayı Bakanlık tarafından gönderilen bir jeoloji mühendisidir. Türkiye'nin en güvenilir ve en çok başvuru alan cast ajansı olan https://www.maydonozajans.com/basvuru ajansımız Dizi ve Sinema sektörüne yeni yüzler kazandırmaya devam ediyor.

Gönül Dağı Dizisi Oyuncu Başvurusu

Gönül Dağı dizisine oyuncu aranıyor tarzı reklam ve başvurulara inanmayınız. Hiçbir profesyonel yapım internet ilanı ile reklam vermediği gibi tüm dizilerindeçalıştığı tek bir ajans olması imkansızdır. Bu yüzden bu tarz ilanlardan ziyade güvenilir ajanslara başvurmanızı öneririz.

Gönül Dağı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Çiğdem Aygün, Şebnem Dilligil, Hüseyin Sevimli, Zümre Meğreli, Hazal Çağlar, Ulviye Karaca, Serkan Kuru, Berfin Kıymaz

Gönül Dağı Dizisi Cast Ajansı

Gönül Dağı Dizisi Cast Ajansı 'nı bulmak için dizi bitiminin jeneriğine bakmanız yeterli olacaktır. Dizi yada diziler oyuncu temin ettiği cast ajanslarını dizi bitim jeneriklerine eklerler..


Tarih: 17/09/2022

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp