Maydonoz Cast Ajans

Berfin Nilsu Aktaş Kimdir? - Kuzey Yıldızı dizisinde gökçe kimdir? | Çok Yakında Show Tv'de

Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Ersoy Gülerin yer aldığı, Show Tv ekranlarında yayına merhaba diyecek olan Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızında başarılı oyuncumuz Nilsu Berfin Aktaş, Gökçe karakterine hayat verecektir.

Oyuncumuza başarılar diliyoruz.

Türk Dizi ve Sinema sektörüne yüzlerce başarılı oyuncu kazandıran Maydonoz Ajans ailesinin bu yılki sektöre kazandırdığı isim ise Berfin Nilsu Aktaş.

Berfin Nilsu Aktaş Nasıl Oyuncu Oldu?

18 Yaşında Maydonoz Ajans ailesine dahil olan Berfin Nilsu Aktaş Türkiye'nin en iyi oyunculuk okulları arasında yer alan Yetenek Evi Sanat Akademisi - Oyunculuk Bölümünden Mezun olarak ajansın menajerlik kadrosuna katıldı. 

Türkiye'de verdiği eğitim ve kariyer planlaması ile bir çok yıldızın sektöre kazandırılmasını sağlayan Yönetmen Korkut Baran'dan eğitim almıştır. 

Berfin Nilsu Aktaş'ın Ajansı ?

Berfin Nilsu Aktaş'ın ilk ajansı Ankara'nın en köklü ve prestijli ajanslarından biri olan Maydonoz Cast Ajansdır.

Berfin Nilsu Aktaş'ın Menajeri ?

Ankara doğumlu genç ve güzel oyuncu Aktaş'ın ilk menajeri ve sektöre kazandıran ilk isim Yönetmen Korkut Baran'dır. 

Berfin Nilsu Aktaş nasıl keşfedildi Ankara'da?

2018 yılında nurgül yeşilçay hamdi alkan ve fırat parlak gibi isimlerin juride bulunduğu geleceğin starı programına Maydonoz Ajans sayesinde katılan genç oyuncu, dikkatleri ilk bu program üzerinde topladı sanılsada daha öncesinde sayısız reklam filminde rol aldı. Ancak Geleceğin Starı isimli yarışma programında tüm Türkiye'nin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Berfin Nilsu Aktaş nasıl ünlü oldu?


Genç oyuncunun nasıl ünlü oldu konusunada gelecek olursak. Genç ve güzel oyuncu 18 yaşında Maydonoz Ajans'a başvuru yaparak şöhretin kapılarını araladı. Oyunculuk kariyerine reklamlarla başladı. Arkasından Korkut Baran tarafından yönlendirildiği Star Tv Ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı isimli yarışmaya katıldı. 

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak, gibi isimlerin juri koltuğunda oturduğu yarışma kısa sürede çok ses getirdi.

Yarışmada Berfin Nilsu Aktaş ikinci oldu. Arkasından ise, Süreç Film imzasını taşıyan Yönetmen Koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizinin kadrosuna Gökçe MOLLAOĞLU karakteri ile ilk dizi kariyerine adım attı.

 


Tarih: 7/8/2019

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp