Maydonoz Cast Ajans

Başrolünde Oyuncumuz Nilay Deniz`in oynadığı Mor Menekşeler Dizisi Trt 1 Ekranlarında

Nilay Deniz

Başrolünde Oyuncumuz Nilay Deniz`in oynadığı Mor Menekşeler Dizisi Trt 1 Ekranlarında Yapımcılığını Tarkan Karlıdağ / Adam Film'in üstelendiği, hikayesi Ankara'da geçen, çekimleri Eskişehir Odun Pazarı' nda süren yepyeni dönem dizisi "Mor Menekşeler" de, 1950'li yılların atmosferini oluşturmak için 20 kişilik dekor ve aksesuar ekibi 2 ay boyunca çalıştı 30 ayrı mekanın kurulduğu ve düzenlendiği dizinin başrollerini

Oyuncumuz Nilay Deniz {Cevriye}, Sarp Levendoğlu {Kabadayı Akif}, Umut Kurt {Hayali Ömer},Ömür Arpacı {Sarı Fikret}, Sinan Tuzcu {Dedo}, Güven Kıraç {Fakir Şükrü} ,Zafer Algöz {Yorgancı İshak},Ayçin İnci {Köfte Leman] paylaşıyor... 55 kişilik ekip ve 30 kişilik oyuncu kadrosuyla çekimleri devam eden dizi için 500 adet özel kostüm dikildi. İstanbul ve diğer illerden 10 adet dönem arabası getirildi. Ankara'nın genel görüntüleri ve animasyonları için 6 kişilik bir ekip çalışmayı sürdürüyor.

"Gün olur devran döner , herkes unutur, siz unutmayacaksınız!"

Yapımcılığını Tarkan Karlidağ / Adam Film'in üstlendiği, yepyeni dönem dizisi Mor Menekşeler 17 Ekim Pazartesi saat:19.50'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı dizide, 1950-1971 yılları arasında Ankara'da geçen Mor Menekşeler, yakın arkadaş olan , henüz yirmili yaşlarının başındaki üç delikanlının hikayesi anlatılıyor.

Konusu:
 1950-1971 yılları arasında Ankara'da geçen Mor Menekşeler, yakın arkadaş olan, henüz yirmili yaşlarının başındaki üç delikanlının hikayesi.Babalarını aynı iş kazasında kaybeden Hayali Ömer, Kabadayı Akif ve Sarı Fikret kardeş gibi büyümüşlerdir.Bir kenar mahalle olan Eskitepe'de geçen hikayede, üç genç, başta Yorgancı İshak olmak üzere, mahallelinin maddi ve manevi yardımlarıyla yetişmişlerdir.Kavgacı ve dayanışmacı Eskitepe de, dizinin ana karakterlerinden biridir.
Üç gencin delikanlılıktan kabadayılığa uzanan çarpıcı serüvenleri aşk acısı ,ihanet, zorbalık ve şiddetle harmanlanır. Ankara'nın namlı kabadayılarından Fakir Şükrü ve yeğeni Dedo ile karşılaşmaları onların kaderlerini değiştirir. Dedo , amcasının kanun dışı işlerinden edindiği serveti ve caydırıcı gücü, ticaret ve siyasetle artırmaya çalışır. Üç Eskitepeli genç,Fakir Şükrü ile Dedo'nun hizmetine girerler.Bu yeni başlangıç, her üçünün de ahlaki ve vicdani çöküntüsünü ve giderek birbirlerine düşmalık beslemelerini beraberinde getirir.

Dizi, erkekler dünyasını temel alırken , aynı zamanda, Cevriye, Gecekuşu Sabiha,Köfte Leman,Samsunlu Hayriye, Terzi Faikanın gibi güçlü ve renkli kadınların hikayelerini de anlatır.Mor Menekşeler, Demokrat Parti'nin yıldızının parladığı dönemde geçer. Oyılların siyasi iklimi, gündelik yaşamın dönüşümünü, futbol ve yeraltı aleminden de kesitler sunar.

Nilay Deniz'in İlk Dizisi Behzat Ç. Oldu.

Nilay Deniz'in ilk dizisi Behzat Ç. oldu. 3 Mayıs 1993 Aydın da dünyaya gelen genç ve güzel oyuncularımızdan Nilay Deniz Çekimleri Ankara'da süren Polisiye dizide Rüya Karakterini canlandıracak.

Nilay Deniz'i ilk keşfeden Korkut Baran Oldu.

Nilay Deniz'i ilk keşfeden Korkut Baran oldu. Türk Dizi ve Sinema sektörüne yüzlerce oyuncu yetiştiren Maydonoz Ajans'ın son keşfi Nilay Deniz.

Nilay Deniz Hayata Beş Kala Dizisinde Başrol !

Nilay Deniz Hayata Beş Kala Dizisinde Başrol olarak yerini aldı. Trt 1 Ekranlarında yayına girecek olan dizideki diğer oyuncular ise şöyle;İhsan Sanıvar, Tuna Orhan, Dilhan Aras, Servet Pandur, Zeynep Yasa, Cansın Asarlı, Haluk Cömert, Serpil Gül.

 

 


Tarih: 31/02/2012

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp