Maydonoz Cast Ajans

Oyuncularımız Avend | Beytepe Reklam Filminde !

Cast direktörlüğünü üstlendiğimiz Avend Beytepe reklam filminde çocuk oyuncularımızdan Gülüzar Sena Çamlıbel yetişkin oyuncularımızdan, Fatma Filiz Şencan,  Mustafa Ağar, İrfan Dereli yer almıştır.

Sako Ajans’ın sıra dışı konseptiyle gerçekleştirilen bu eser; farklı düşünen ve farklılığı seven markamızın ve projemizin; kalite farkındalığını yansıtmak için tasarlandı.

Bu prodüksiyon için Türkiye’nin Rap dünyasına nam salan isimleriyle çalıştık.

Yener Çevik ve Nasihat’tan AVEND’e özel yazılmış ve prodüksiyonu yapılmış bu eşsiz video klip; Ket Kolektif İstanbul’dan gelen video prodüksiyon ekibiyle, Türkiye'de bir ilke imza attı.

Avend markası Çayyolu’ndan sonra Beytepe’de; Beytepe’nin kendine has kimliğini bozmadan, nefes alan bir proje üretmek için; dört tarafı yeşille çevrili bir avluda; villa yaşamını aratmayacak bahçe katlarından, kulelerdeki teras kullanımlı dairelere kadar her aileye ve her zevke hitap eden, insanı merkeze alan ve insana öncelik tanıyan felsefe ile Rast Grup tarafından tasarlandı.

İnsanı doğa ile bütünleştiren projenin en can alıcı noktası ise; şehir karmaşası ile ev hayatını birbirinden ayırmasıdır.

Kalabalık, gürültülü şehir hayatının yaşattığı tüm tempoyu şehirde bırakıp; evlerine dönmek ve huzuru yaşamak isteyenler için doğal ve nitelikli mekanlar oluşturuldu.

Avend Beytepe, ailelerin maksimum güvenliğini sağlamakla beraber komşuluk ilişkilerinin artmasını ve çocuklarının gönül rahatlığıyla site içerisinde bulunan aktivite alanlarında, doğanın içinde büyümesini amaçlamaktır.

Gelişen teknolojileri göz önünde tuttuğumuz, insanı merkeze koyduğumuz ve yine insanın ihtiyaçlarını karşılayacak projelerimiz, her defasında bizi bir üst seviyeye taşımaktadır.

Söz: Yener Çevik

Beat: Nasihat

Mix/Mastering: Nasihat

Casting: Maydonoz Ajans


Tarih: 1/3/2019

Başvuru Yap

Hemen Ara

WhatsApp